plantare 91736100O livada cu 360 de puieti de nuci apartinand primarului Sorin Munteanu din Posta Calnau a fost distrusa zilele trecute. Seful administratiei locale din Posta Calnau este convins ca investitia sa de peste 8000 de euro a fost nimicita la comanda a  doi oameni de afaceri locali, impotriva carora primarul a depus plangere in urma cu doua luni dupa ce acestia au deversat deseuri de origine animaliera pe un teren al primariei.

“Am infiintat aceasta livada de nuci in urma cu doi ani. La vremea respective am investit peste 8000 de euro numai in puietii pe care i-am cumparat din Franta. M-am ocupat foarte mult de ei si zilele trecute cand m-am dus sa vad cum evolueaza i-am gasit uscati. Nu pot sa ma gandesc decat ca este o razbunare de tip mafiot. Este stiut faptul ca am depus o plangere impotriva a doi indivizi care au deversat fara drept deseuri pe un teren al primariei si sunt convins ca ei sunt cei care au mi-au stropit puietii cu Ierbicid Total. Se vede si cum a fost dat, doar pe varfuri, iar acum se usuca cu totul. Nu cred ca mai am vreo sansa sa ii salvez, dar nu ma las. Voi reinfiinta livada si chiar am sa mai infiintez una mai mare”, a declarat primarul Sorin Munteanu.

Primarul din Posta Calnau a facut o plangere la politie, iar acum oamenii legii fac cercetari pentru a stabili cine sunt cei care au distrus livada.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here