dragnea
Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat într-o conferință de presă susținută la Buzău că nu va mai impune organizațiilor din teritoriu să primească pe liste parlamentari de la Centru.
”Am avut această discuție, primul impuls este de a nu mai accepta această practică, nu am agreat niciodată această metodă. Și eu am acceptat la Teleorman niște oameni pe liste care acum sunt la UNPR, dar asta nu mai contează acum. O sa avem o discuție și dacă o organizație își dorește ca un membru PSD de la Centru să candideze pe liste în ideea că îi poate ajuta în alegeri o să accept. Dar, cu siguranță nu o să impun pe cineva într-o organizație dacă organizația nu își dorește omul respectiv”, a declarat la Buzău Liviu Dragnea.
Pe de altă parte, Liviu Dragnea a declarat că ia în calcul ca la întocmirea listelor de parlamentari un cuvânt de spus să aibă și primarii și liderii organizațiilor județene.
”Nu s-au stabilit listelele, la ședință am întrebat dacă nu cumva e bine ca la întocmirea listelor să aibă un cuvânt de spus și președinții de organizații și primarii iar sala a aplaudat. Nu se vor face liste pe ochi frumoși, pe prietenii, vor fi oameni în care să avem încredere că ajung în funcții și nu uită că politicile partidului privesc bunăstarea cetățeanului. Vor fi oameni cărora să nu le poată fi reproșat nimic”, a adăugat Liviu Dragnea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here