Lucian Romașcanu, candidat PSD la Senat nu trece cu vederea limbajul vulgar folosit de Teodor Atanasiu, în emisiunile televizate. Romașcanu spune că aceasta este o etapă din șirul de aberații ale liberalului, originar din Cugir, venit să candideze la Buzău.

”Dl. Teodor Atanasiu, PNL – etapa pe vorbe urâte

Din pacate, șirul aberațiilor dlui candidat din Cugir al PNL Tase Atanasiu continuă, în sfidarea adevărului și a bunului simț. După încercarea de a se valida în Buzău frecându-și puțin sacoul de soclul statuii lui Nicu Constantinescu, legendarul primar al Buzăului, iată că i-au venit și alte idei.

Ieri a produs niște acuze pe cât de false pe atât de grave la adresa unor candidați ai PSD iar apoi a ajuns cu discursul în toaletele de la țară pe care le pomenea acum ceva vreme. Legat de banii pentru subventionarea gigacaloriei s-a exprimat astfel: ”…domnul Toma, de unde ar fi adus ei bani, de la „mă-sa” de acasă?”

Haideți să facem o trecere în revistă a personajului Tase A; iarăși, la cererea dumnealui, căci dacă și-ar fi controlat exprimarea ar fi avut un weekend liniștit. Sigur, fără vreo victorie electorală, dar liniștit.

Deci:

a. Cand Tase A era șej la AVAS:
– Dorin Bisboacă, cumnat, era expert financiar la Direcția de Control
– Nicușor Mihai, fin, era director general în cadrul AVAS
– și Dorin și Nicușor erau membri în diverse CA-uri ale unor companii din subordinea AVAS
– Laura Atanasiu Bijboacă, soţie, angajat ASF

b. Cand Tase A era Ministrul Apărării (și după)
– Dorin Bisboacă, cumnat, era șef serviciu la APIA
– Nicușor Mihai, fin, director comercial ROMARM (din aceasta poziție a fost preluat ușor de DNA pentru abuz în serviciu)

NU cred, sincer, că buzoienii au un minim motiv să voteze asemenea oameni să-i reprezinte în Parlamentul României”, a scris Lucian Romașcanu pe pagina sa de socializare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here