Lucian Romașcanu, candidat PSD la Senat, a transmis un mesaj pensionarilor buzoienilor în care îi informează despre intențiile Partidului Social Democrat în ceea ce privește creșterea pensiilor, precum și eliminarea impozitului. Totodată, Romașcanu vorbește și despre Antonel Tănase, candidat PNL la alegerile parlamentare, despre care spune că a împânzit orașul cu cântece de sirenă.

”Dragi prieteni seniori,

Îmi place să vă spun Dvs., celor in pragul pensiei sau aflați la pensie, că sunteți tineri, doar că de mai multă vreme. PSD are un program de guvernare foarte bine fundamentat, l-am prezentat în diverse emisiuni, extrase din el le-am comentat și aici. O parte extrem de importantă este dedicată pensionarilor și modului cum PSD intelege să-i ajute: eliminarea impozitului, creșterea pensiei minime garantate și a punctului de pensie cu cca. 60% in următorii 4 ani etc.

Și, ce să vezi? În criză de idei și inspirație, panicat de perspectiva pierderii locului de parlamentar la care aspiră, Dl. Antonel Tănase, reprezentantul din Tecuci al PNL, partid în competiție la Buzău, a împânzit orașul cu cântece de sirenă adresate, cui credeți? Exact! (apropo, toate mesajele la temă din presă sunt plătite…).

Dragi prieteni aflati la vârsta pensiei, un singur lucru vreau să vă spun: un pseudo-partid care nu are o propunere de prim-ministru din rândurile sale, un pseudo-partid care nu are un program de guvernare nu poate fi crezut când face asemenea promisiuni.

Când președintele susținut de tine ataca la CCR legea privind eliminarea a 102 taxe, când, din postura de pseudo-partid parlamentar, lipsești de la votul privind creșterea salariilor medicilor si profesorilor, CUM poate cineva sa te creadă, orice ai spune?

Știu ca sunteți la varsta la care experienta pe care ati acumulat-o nu va lasa sa picați în capcana unor asemenea declarații. Vă asigur și aici că PSD are cel mai complet si generos program in ceea ce vă privește și vă astept pe 11 decembrie să votăm echipa PSD, echipa a promisiunilor îndeplinite”, a scris Lucian Romașcanu pe pagina sa de socializare.

1 COMENTARIU

  1. Nu va cred pe nici-unul. Toți faceți aceleași promisiuni. Eu nu am nevoie de promisiuni de acest gen. Cum adică, in decembrie am o pensie de 100 de lei si in ianuarie voi avea o pensie de ….? lei sau in decembrie 2020 voi avea o pensie de 160 lei. Sau varianta dlui Tănase, potrivit căruia din ianuarie 2017 voi avea o pensie de 116 lei. In valoare absoluta ambele oferte sunt identice, cu singura deosebire ca liberalii sunt mult mai preciși. Oricum nu va cred pe nici-unii.
    As dori sa știu care sunt proiectele concrete pentru jud. Buzău, pe puncte, in ordinea urgentei, cu termene concrete de punere in opera si împreună cu adresa dvs email, ca si canal de comunicare, a satisfacției după fiecare obiectiv îndeplinit. Acelaşi lucru l-am rugat si dl Ciolacu, acum câteva zile. Vad ca va pierdeți timpul cu cine sta in primul rând la tribuna, de ziua națională. Va asigur ca sunt apolitic dar voi participa la vot si-l voi acorda in mod cert celui care mă va convinge. Pana pe 11 va aștept cu proiectele pentru Buzău, pentru ca aici locuiesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here