În continuarea activităţilor desfăşurate de poliţiştii de investigaţii criminale de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău pentru prinderea persoanelor bănuite a fi implicate în altercaţia produsă în ziua de 20 mai a.c. la o unitate comercială din municipiul Buzău, ieri, a fost prins şi condus la audieri un buzoian de 24 de ani.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunilor de „tulburarea ordinii şi liniştii publice”, „lovire sau alte violenţe” şi „distrugere”.

Incidentul s-a produs luni, în jurul orei 16.00, la o unitate comercială, situată pe raza municipiului Buzău, când a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, una dintre acestea necesitând îngrijiri medicale.

Cazul este instrumentat de poliţiştii de investigaţii criminale, care continuă cercetările pentru prinderea celorlalte persoane implicate în altercaţie.

Buzoianul bănuit a fi implicat în altercaţia produsă la o unitate comercială din municipiul a fost prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Magistrații au decis ca barbatul sa isi petreaca urmatoarele 30 de zile in spatele gratiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here