rovigneta40 de sanctiuni contraventionale intr-o luna si 38 intr-o singura zi, iata un record nedorit al incompetentei angajatilor Sectiei Drumuri Nationale Buzau, care au aplicat amenzi autospecialelor Ambulantei, in ciuda faptului ca acestea sunt exceptate, prin lege, de la plata taxei de drum (rovignetei).

Mai mult, in prima zi a lunii trecute, o ambulanta din Buzau a fost amendata de nu mai putin de cinci ori, de fiecare data cand a trecut prin dreptul camerelor montate de Compania Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania. Valoarea totala a amenzilor primite de masinile Serviciului de Ambulanta Buzau pentru neplata taxei de drum, de care, de fapt, sunt scutite, este de 5.000 lei, la care se adauga despagubiri de aproximativ 4,5 mii lei.

Conducerea Serviciului de Ambulanta Judetean a facut plangeri in instanta pentru aceste amenzi, la care s-au adaugat adrese catre C.N.A.D.N.R., prin care sunt comunicate numerele de inmatriculare pentru cele 36 de masini care beneficiaza de scutire la plata rovignetei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here