Mirii anului din Buzău numără orele până la marele eveniment care le va uni destinele. Roberta și Adrian sunt doi tineri de 25 și 28 de ani. Ea notar la Galați, el deputat la București. Astrele au vrut ca cei doi să se întâlnească. Numai că astrele nu știau ce se va întâmpla după întâlnire. După doi ani, Roberta și Adrian și-au spus că e musai să rămână unul alături de celălalt și mai mult să dea rod dragostei lor. Și cum amândoi au fost crescuți în bună credință, au hotărât să-și jure veșnică credință în fața legii și a Domnului, pe 11 iunie.

Până acum o poveste de dragoste frumoasă ca multe altele care rămân anonime. Să spunem însă că el, mirele Adrian – este fiul președintelui Consiliului Județean, iar ea Roberta este fiica unui cunoscut om de afaceri local. Așa că ceea ce este normal pentru ei, devine evenimentul monden asupra căruia toată lumea își ațintește privirile.

Și Adrian și Roberta provin din familii invitate des la nunți, prin urmare, toți cei cărora le-au fost martori la bucuria unirii destinelor, sunt acum invitați la eveniment. Și așa, unul după altul, așezați pe o listă s-au adunat peste 1400 de oaspeți. Problemă mare! Unde să poftești atâta puhoi de lume? Iar  soluția a apărut. La patinoar.

În locul unde până acum câteva luni era gheață iar oamenii se lăsau purtați de luciul ei, acum totul s-a transformat ca pentru o gală și un vis frumos ca de Hollywood care se va împlini. Covor roșu, tulle, voal, lumini arhitecturale. Lipsesc deocamdată din peisaj ținutele Dolce& Gabanna, Armani, Versace sau Dior. Vor apărea însă , în lumina reflectoarelor, asemenea unor dive și gentlemani, sâmbătă noapte de la ora 20 soții Felicia și Constantin Boșcodeală care vor fi nașii fericitului cuplu, socrii mari Rodica și Victor Mocanu, socrii mici, dar și colegi parlamentari ori superiori de partid, Victor Ponta și soția sa Daciana Sârbu.

Nu se putea fără entertaineri. Maestru de ceremonii va fi Horia Brenciu, în timp ce vocea care a răsunat de pe scena Eurovision, Paula Seling îi va îndemna la dans pe nuntași, Ovidiu Komornic va fi și el la datorie pentru buna dispoziție, iar Aurel Tămaș va hori și va doini  pentru toți cei care iubesc folclorul autentic.

De altfel mirele ne-a mărturisit că nunta la care a visat cu soția lui va fi una în cel mai adevărat spirit românesc, va respecta tradiția de la obiceiurile locului și până la meniu. Cel mai tânăr deputat din Parlamentul României nu se dezminte nici la evenimentul vieții lui. Este atât de fericit încât invită presa să-i fie părtașă la bucurie și știe că întotdeauna ce este la vedere lasă puțin loc de comentarii din partea celor care caută mereu nod în papură. Jurnalul de Buzău le dorește mirilor să nu își uite obârșia, bunele intenții, să iubească viața, să aibă parte de copii sănătoși și frumoși , să fie iubiți de Dumnezeu și mai ales să nu fie ocoliți de noroc. Casă de piatră!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here