loc de joaca

Locurile de joacă, pe agenda șefilor din Primăria Buzău. Asaltate de reclamații venite din partea părinților, pe toate căile, de la facebook și presă până la audiențe solicitate la ușile Palatului Comunal, autoritățile au decis să ia atitudine și să verifice spațiile de joacă din oraș.
Unele sunt degradate, depășite fizic și moral, altele sunt adevărate pericole pentru micuți. Sunt și câteva locuri de joacă adecvate, care corespund normelor impuse de Uniunea Europeană, însă acestea pot fi numărate pe degetele de la o mână.
Puși în fața unui asemenea dezastru, reprezentanții din Primărie au dispus repararea locurilor de joacă și înlocuirea toboganelor și a leagănelor distruse. E musai ca obiectele atât de îndrăgite de copii să fie de plastic, de bună calitate și să nu-i pună sub nici o formă în pericol. Autoritățile promit că vor găsi calea potrivită pentru repararea locurilor de joacă unde copiii vin să se distreze, însă atrag atenția că și populația trebuie să aibă grijă de aceste spații destinate copilașilor.
Există situații în care locuri noi de joacă au fost distruse chiar de cetățeni, locuri în care e mizerie la tot pasul și în care adulții calcă fără să le pese și chiar aruncă gunoaie, fără să-și dea seama că printr-o asemenea atitudine le fac rău copiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here