Marcel Ciolacu viceprimar1Liderul Organizatiei Municipale a PSD, Marcel Ciolacu, l-a atacat public azi, pentru prima data, pe fostul lider al partidului, senatorul Ion Vasile. Ciolacu il acuza pe Ion Vasile de coordonarea unor actiuni indreptate asupra actualului lider PSD Buzau, primarul Constantin Boscodeala.

„Urmărim atent aparitia, sau reapariția, pentru că el este în politică de vreo 20 de ani pe aici prin Buzau, a unui războinic al luminii stinse care a început să coordoneze anumite acțiuni mai concentrate asupra liderului nostru. După părerea mea, sincer, este penibil. Uită că în 20 de ani nu a făcut nimic concret pentru judetul asta si nici pentru municipiu, indiferent de nivelul politic la care s-a perindat si ii urăm succes, în continuare, în penibilitatea sa!”, a declarat  Marcel Ciolacu despre fostul lider PSD Buzau.

Iesirea la rampa a lui Ciolacu pare destul de surprinzatoare, in conditiile in care acesta a fost foarte apropiat de Ion Vasile. Cand a candidat la alegerile parlamentare din 2004, Ion Vasile l-a lasat in locul sau pe Marcel Ciolacu ca prefect interimar atat timp cat acesta a fost in campanie electorala.

[audio:http://jurnaluldebuzau.ro/wp-content/uploads/2011/04/ciolacu.mp3]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here