Liderul PSD Buzau a mers la vot, in aceasta dimineața. La ora 9.30, Marcel Ciolacu s-a prezentat la secția amenajată la Școala nr. 5 pentru a-și exercita dreptul la vot.

La final, Marcel Ciolacu a dat declarații in fata jurnaliștilor si a vorbit despre familia dintre un bărbat și o femeie, dar și despre toleranță.

“Nu am venit să votez împotriva unei minorități, ci pentru definirea familiei dintre un bărbat și o femeie. România este una din cele mai tolerante țări din lume. Nu avem dreptul de a interzice posibilitatea ca două persoane de același sex să trăiască împreună, dar în România e bine ca instituția căsătoriei să fie între soț și soție. Consider că acest referendum nu trebuie să fie un nou motiv de dezbinare între români. Este destul de radicalizată societatea românească, trebuie să găsim punctele comune. Este normal ca după acest referendum în parlament să înceapă un demers democratic în care să discutăm deschis despre parteneriatul civil. Trebuie să arătăm Europei că suntem la fel de toleranți, este cazul să ne recâștigăm credibilitatea în fața Europei. Prezenta de ieri a fost destul de slabă, dar sunt ferm convins că astăzi va veni mai multă lume și se va atinge pragul de 30%”, a spus Marcel Ciolacu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here