„PSD nu poate decât să răsufle ușurat că a scăpat” de familia Mocanu, afirmă, într-o postare pe Facebook, președintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu, după ce deputatul Adrian Mocanu a participat la o ședință a Comitetului Județean Executiv al PNL, în calitate de potențial membru al conducerii acestei formațiuni politice.

„Acum o săptămână vă spuneam că familia Mocanu se mută la PNL. Avem dovada. PSD nu poate decât să răsufle ușurat că a scăpat de ei. Familia Mocanu a făcut ce știe mai bine: să promită orice și oricât pentru 
a-și menține funcțiile”
, a scris Marcel Ciolacu, care spune și că, prin prezența lor în sediul PNL, atât Adrian Mocanu, cât și Ion Vasile, s-au autoexclus din calitatea de membru PSD.

„Mai grav mi se pare faptul că, în cadrul aceleași ședințe în care au fost primiți Mocanii la PNL, Teodor Atanasiu a început să numească prefecți, mâine anunțându-se schimbarea prefectului județului Buzău.Nu-mi rămâne decât să mă întreb cât de tehnocrat este guvernul Cioloș, dacă PNL numește prefecții în teritoriu, la un sediu de partid?!”, a mai scris pe Facebook liderul PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here