Deputatul Marcel Ciolacu confirmă, printr-o postare pe Facebook, informația conform căreia senatorul Victor Mocanu ar fi printre cei care doresc preluarea conducerii PNL Buzău.

„Săptămana trecută conducerea organizației PSD Buzău a participat la o ședință cu PSD central. Cu toții am fost surprinși când Victor Mocanu ne-a anunțat că dorește să fie iarăși președintele Consiliului Județean Buzău. Deși, dacă veți citi declarația de mai jos, veți vedea că, de fapt, dânsul s-a autosuspendat pentru problemele pe care le are în justiție.

M-am consultat cu primarii și membrii de partid, care m-au asigurat de întreaga lor susținere în a-mi păstra decizia luată mai demult: PSD Buzău nu se mai poate întoarce în trecut!

Am fost ales președinte al organizației județene pentru a face politici publice și pentru a susține proiectele PSD, iar nu pentru a reprezenta interesele unei familii sau ale unei <găști>. Condițiile de integritate se aplică tuturor membrilor PSD Buzău. Așa că, domnule senator Mocanu, până nu vă rezolvați problemele din justiție, nu puteți nicidecum candida la vreo funcție publică din partea PSD Buzău.

Știu că ați fost la toate partidele să vă oferiți serviciile, și nu doar o dată. Ba mai mult, astăzi ați bătut chiar la ușa PNL, adversarul nostru politic principal. Pe scurt, ați trădat PSD!!!

Voi cere în CEX Buzău un vot în privința dumneavoastră, pentru că da, modul de a face administrație publică nu mai este același. Buzoienii asteaptă o schimbare în PSD și o vor avea!, arată Marcel Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here