Odată cu începerea noii sesiuni parlamentare social-democraţii au făcut şi modificări în componenţa echipei care-i reprezintă în Biroul Permanent.

Potrivit presei centrale, numele lui Marcel Ciolacu era vehiculat ca fiind noul secretar al Camerei Deputaţilor, însă postul i-a revenit Ioanei Bran.

Marcel Ciolacu, a fost, însă, propus pentru funcţia de chestor al Camerei Deputaţilor. Iniţial, se vorbea despre revenirea lui Ciolacu în funcţia de secretar, funcţie pe care a mai ocupat-o înainte de a fi vicepremier în guvernul Tudose.

În ceea ce priveşte vicepreşedinţii, Gabriel Vlase, Florin Iordache şi Carmen Mihălcescu şi-au păstrat funcţiile, iar deputaţii PSD Georgian Pop şi Mircea Drăghici sunt secretari. Noul lider de grup al PSD din Cameră este Daniel Suciu, un deputat foarte tânăr, de doar 27 de ani.

Parlamentul şi-a reluat de ieri activitatea în sesiunea de primăvară-vară, iar această sesiune se anunţă una destul de agitată dacă este să luăm în calcul că în următoarele luni vor fi tranşate legile Justiţiei precum şi Codul Penal şi cel de Procedură Penală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here