Marcel Ciolacu a declarat, luni seară, la TVR, că ”miercuri sau joi” se va ajunge la ”8-10.000 de infectări” și că aceste cifre reprezintă ”prognoza specialiștilor”

Marcel Ciolacu a mai declarat că ”în mod categoric”, după alegerile parlamentare, Guvernul Orban va institui carantina totală pentru a putea opri răspândirea coronavirusului: ”Da, categoric va fi lockdown, altfel cum să oprească asta?”, a transmis Ciolacu.

”Îi doresc multă sănătate domnului ministru și sper să nu avem alegeri cu un guvern în izolare. Campania electorală nu este o măsură de a opri acest trend. Am văzut declarațiile premierului, cei care se îmbolnăvesc sunt de vină. Nu știu ce fel de exprimare a fost, asta a spus primul ministru al României. Am avut o ședință la partid unde au participat președinți de consilii județene și primari municipii de județ. Nu există medicamente pentru combaterea COVID-19. Există județe unde au 200-300 de pacienți și ei au medicamente pentru 10 dintre ei (…) Domnul Rafila mi-a zis că o să fie un blocaj. Miercuri sau joi se ajunge la 8-10.000, asta e prognoza specialiștilor”, a declarat Marcel Ciolacu, luni seară, la TVR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here