Deputatul Marcel Ciolacu reacționează dur după ce prefectul județului, Aurelia Mitrea a decis ca primarul municipiului, Constantin Toma și președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu să nu susțină discursuri de Ziua Națională a României. Marcel Ciolacu o acuză pe Aurelia Mitrea că politizează Ziua Națională și îi cere să facă public primul ordin pe care l-a semnat.

”Doamna Prefect, minţiţi buzoienii într-un mod ruşinos!

Nu vă ridicaţi la nivelul funcţiei pe care o reprezentaţi. Aţi încercat să politizaţi Ziua României şi a românilor.

Cred că nu aveţi respect pentru democraţie, ci doar răspundeţi la ordine de partid. Primarul ales al municipiului Buzău, cel în care buzoienii şi-au pus încrederea, are dreptul să vorbească la această manifestare!

Vă solicit să faceţi public primul ordin pe care l-aţi semnat, acela în care aţi propus să vorbească Teodor Atanasiu!”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de socializare.

1 COMENTARIU

  1. Dle Ciolacu,
    Lăsați aceste fricțiuni ieftine cu o persoana vremelnica in postul respectiv. Eu, oficial, nu am găsit nicăieri nici-o informație ca cineva ar fi discriminat la ziua națională. Daca dvs. aveți informații de sub tejghea, nici nu mă interesează, pt ca nu puteți sa le probați. Prin urmare, daca vreți votul meu va rog, încă odată, sa postați alături, lista proiectelor pentru jud. Buzău, pe puncte, termene, astfel încât sa le putem analiza si apoi voi decide daca va dau votul sau nu. Pana atunci numai de bine. Nu avem nevoie de balamuc, oamenii au nevoie de proiecte, obiective, planuri concrete, punctuale cu termene precise nu văicăreli cu cine va sta in fata la tribuna oficiala de ziua națională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here