În ultima perioadă, în spațiul public au apărut mai multe informații conform cărora Marcel Ciolacu ar candida pentru funcția de vicepreșdinte PSD pe regiunea sud-est. Însă deputatul buzoian a ținut să spulbere orice speculație și a anunțat că nu va candida pentru nicio funcție de conducere în cadrul Congresului Extraordinar al PSD de pe 10 martie. În schimb, Marcel Ciolacu și-a declarat susținerea pentru Marian Oprișan.

”Cu privire la unele informații apărute în mass-media în ultimele zile, doresc să precizez că nu am intenționat și în consecință nu voi candida pentru nicio funcție de conducere în cadrul Partidului Social Democrat la Congresul Extraordinar din 10 martie. Mă onorează susținerea și aprecierea colegilor mei din partid, dar consider că în acest moment activitatea mea trebuie să se concentreze atât pe organizația PSD Buzău cât și pe ceea ce am de făcut în Parlament.

Îl voi susține la Congres pe Marian Oprișan pentru o funcție de vicepreședinte pentru regiunea sud-est. Voi sprijini cu toată convingerea viitoarea conducere a PSD în realizarea obiectivelor din programul de guvernare!”, a anunțat deputatul Marcel Ciolacu pe pagina sa de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here