Intalnire extrem de importanta pentru judetul Buzau. Astazi a avut loc o întâlnire organizata de Instituția Prefectului și Consiliul Județean Buzău la care au participat presedintele PSD Buzau, Marcel Ciolacu, directorul Transgaz, Sterian Ion și directorul Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE), Dumitru Chiriță.

„Astăzi am făcut un pas uriaș pentru a pune pe picioare cel mai ambițios proiect de dezvoltare pe care l-a cunoscut județul Buzău după Revoluție. Vom racorda toate localitățile buzoiene la rețeaua de gaze naturale!

Este un proiect gigant de zeci de milioane de euro care va aduce zona rurală la standarde europene și le va oferi oamenilor perspectiva unei vieți mai bune.

Toți pașii procedurali i-am discutat astăzi în prezența primarilor din județ în cadrul unei întâlniri organizate de Instituția Prefectului și Consiliul Județean Buzău la care au participat directorul Transgaz, Sterian Ion și directorul Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE), Dumitru Chiriță.

Am decis împreună să înființăm rapid o Asociație de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) la nivel județean, care să cuprindă toate localitățile beneficiare ale proiectului, grupate în patru diviziuni în funcție de zonă. Următoarea etapă va fi întocmirea studiilor de fezabilitate, aprobarea lor și demararea lucrărilor.

Sunt convins că fiecare dintre cei responsabili își va face datoria astfel încât acest proiect să fie o reușită pentru județul nostru!”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here