Întâlnire importantă marcată de vicepremierul Marcel Ciolacu. Deputatul buzoian a purtat discuții cu personalul diplomatic al Reprezentanței Permanente a României pe lângă UE despre domeniul afacerilor.

”Am avut  plăcerea de a mă întâlni cu personalul diplomatic al Reprezentanței Permanente a României pe lângă Uniunea Europeană pentru a discuta despre planul general al reprezentării în domeniul afacerilor europene și despre situația specială a pregătirii și exercitării Președinției Consiliului UE, din primul semestru al anului 2019.
Am intrat în linie dreaptă pentru a ne asuma o responsabilitate majoră, cu impact decisiv asupra rolului pe care îl dorim pentru țara noastră în U.E. Afacerile europene sunt un pilon de sprijin al politicii noastre externe, mizele fiind majore și decurgând din proiectul național de dezvoltare a României, pe termen lung. De aceea, îmi doresc ca noi toți să promovăm un profil european de partener solid, serios și de încredere, care își respectă angajamentele şi contribuie la dezvoltarea construcției europene. Provocările nu sunt puține și nici minore, dar depinde doar de noi să transformăm aceste provocări în oportunități care să permită avansarea poziției României.
Urez mult succes tuturor celor din cadrul Reprezentanței Permanente în îndeplinirea sarcinilor și îi asigur că Guvernul va acorda atenție maximă atingerii obiectivelor ambițioase pe care ni le-am fixat în domeniul afacerilor europene”, a scris vicepremierul Marcel Ciolacu pe pagina sa de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here