Președintele Partidului Social Democrat Buzău, deputatul Marcel Ciolacu vine cu un răspuns la atacul lui Cristi Romanescu. Șeful liberalilor buzoieni cere demisia candidaților social-democrați Sorin Lazăr și Laurențiu Țepeluș pe motiv că ar periclita integritatea instituțiilor pe care le conduc, respectiv ANRP și Colegiul Național B.P Hasdeu. La rândul său, Marcel Ciolacu îi adresează o întrebare lui Cristi Romanescu legată de o eventuală demisie din fruntea Federației Române de Tenis de Masă în cazul în care va candida la alegerile parlamentare.

„Cristian Romanescu, preşedintele numit al PNL şi nu ales, a făcut astăzi câteva comentarii legate de doi colegi din PSD aflați pe listele pentru alegerile parlamentare. Dacă aceste comentarii veneau din partea lui Ovidiu Anghel, înțelegeam. Dar, venind din partea domniei sale, sunt neplăcut surprins. Pentru că, brusc, a uitat un principiu fundamental al democraţiei: dreptul de a alege şi de a fi ales. Mai mult de atât, după ce eşti ales ai dreptul de a opta în termen de 15 zile. Cu alte cuvinte, Cristian Romanescu vrea să ne întoarcem în perioada stalinistă când, dacă aveai alte convingeri politice în afara celor impuse, urma să fii dat afara.
In presa din Buzău s-a tot scris că pe listele PNL pentru alegerile parlamentare vor fi Vlad George, consilier municipal şi director al Palatului Copiiilor, precum şi Ionela Voicu, inspector şcolar. Eu însă nu le voi cere demisia, ci le voi ura succes în campanie!
Imi permit să-i adresez lui Cristian Romanescu o întrebare: daca va candida la parlamentare, pe primul loc, aşa după cum este normal pentru şeful PNL Buzău, îşi va da demisia din funcţia de președinte al Federatiei Române de Tenis de Masă?”,
a scris președintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu pe pagina sa de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here