Președintele PSD, buzoianul Marcel Ciolacu, vine cu un nou atac la adresa premierului Ludovic Orban. De această dată, președintele Camerei Deputaților critică guvernanții pentru că ar fi alocat o sumă prea mică destinată tichetelor de masă caldă pentru persoanele peste 75 de ani.

„❗ 6 lei pe zi! Aceasta este #rația impusă de Orban persoanelor de peste 75 de ani, cărora le-a dat, în bătaie de joc, #carduri pentru mese calde acum, în campanie electorală!
❗ 6 lei pe zi! Doar de la restaurantele închise de același Orban! În frig, pe terase, sau on-line, de la zeci de km distanță, pentru cei din mediul rural. Ați auzit ceva mai cinic de atât?!
❗ Bineînțeles, banii pe card vor veni doar după alegeri. Acum, doar promisiuni…FB IMG 1606146529943Așa sunt folosite #fondurileeuropene, de un guvern care și-a făcut un titlu de glorie din a-i umili pe toți românii. Total ineficient pentru persoanele cărora li se adresează programul european, dar în folosul clientelei liberale.

1️⃣ Ludovic, tu ce mănânci de 6 lei pe zi?
2️⃣ A cui este firma care a tipărit cardurile?
3️⃣ Ale cui sunt restaurantele agreate să primească acele carduri?” , este mesajul postat de Marcel Ciolacu, pe pagina sa de facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here