Liderul Partidului Social Democrat Buzau, Marcel Ciolacu isi arata sustinerea fata de deciziile destul de indraznete luate de primarul Constantin Toma, in ultimele zile. Marcel Ciolacu a postat un mesaj pe Facebook, la scurt timp dupa prima sedinta extraordinara a Consiliului Local Municipal.

„A avut loc prima ședință a Consiliului Local Municipal Buzău. Și au fost luate multe decizii importante. Primarul ales de majoritatea buzoienilor, domnul Constantin Toma, are toată susținerea mea în deciziile luate, pentru că acestea respectă principii și urmăresc restabilirea unei stări de normalitate. Dacă Primăria este principalul acționar în diverse companii pe care le administrează, atunci această instituție devine factorul decizional, prin primarul și consilierii aleși de către buzoieni, după cum este și normal să se întâmple. Iar consilierii PSD sunt acolo pentru a acționa în interesul buzoienilor.
Ca și mențiune, vreau să precizez că în adoptarea deciziilor de astăzi votul din Consiliul Local Municipal a fost unanim, ceea ce înseamnă că este în totală concordanță cu dorința buzoienilor.  Iar, după cum am afirmat și cu alte ocazii, în cadrul PSD Buzău deciziile administrative au fost separate de cele politice”, a scris deputatul Marcel Ciolacu pe pagina sa de socializare.

1 COMENTARIU

  1. Si pana acum cum a fost dle Ciolacu? Cine v-a oprit sa stabilit un cadru normal de lucru in Primaria Buzau? Cine răspunde pentru toata harababura din aceasta instituție? Iar daca vreți sa ne uitam mai departe, la Consiliul Județean, cum sta treaba? Tot plenul va vota pentru restabilirea ordinii de drept? De la stânga la dreapta eșichierului politic toți doresc binele acestei comunități. In realitate numai meschinărie, avariție, hoție si furturi de tot felul. De la Maternitate, Spital, Protecția copilului, Drumuri si poduri (apropo, despre podul de la Buzău – Posta Câlnău ce se mai aude? Dar despre reabilitarea DJ 203K???) Dați-va jos de pe fotolii si treceți la treaba cu toții, lăsați clientelismul, nemureala, nepotismul, doctoratele s a m d. Dați oamenilor ce au nevoie: respect, liniște, speranța zilei de mâine, locuri de munca, libertate, educație si apoi mai vedem cum este si cu pungulițele proprii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here