Marcel CIolacu
Social democrații buzoieni, la fel ca toți din țară, sunt așteptați duminică la vot pentru a-și alege, împreună, liderul.
Într-un comunicat remis joi de conducerea organizației județene, președintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu, face apel la colegii săi din filială să vină la vot pentru a-și desemna persoana care să se ocupe de soarta partidului.

”Partidul Social Democrat, cel mai important partid din România, va marca la sfârșitul acestei săptămâni o premieră în politica românească: pentru prima dată un președinte de partid va fi ales prin votul direct al tuturor membrilor săi. Toți membri PSD din județul Buzău sunt rugați să se prezinte duminică, 11 octombrie 2015, între orele 8.00-20.00 la secția de votare din localitatea unde domiciliază pentru exercitarea votului în baza prezentării actului de identitate”, transmite Marcel Ciolacu.
În același comunicat, Ciolacu le mulțumește tuturor membrilor pentru efortul depus pentru organizarea alegerilor interne și pentru ”interesul acordat viitorului Partidului Social Democrat prin participarea la scrutinul pentru alegerea noului președinte al partidului”, spunând că prin participarea la votul de duminică social democrații vor da dovadă că sunt preocupați de viitorul României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here