O remaniere a Guvernului în acest moment este binevenită. Este mesajul transmis de președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, liderul PSD Buzău a menționat că viitorii oameni ce vor fi desemnați miniștri trebuie să respecte direcția pe care partidul a exprimat-o la Congres.

„O remaniere a Guvernului în acest moment este binevenită. Cred că viitorii oameni pe care îi vom pune miniștri trebuie să respecte direcția pe care partidul a exprimat-o la Congres. Este un semnal extrem de puternic pe care membrii PSD l-au transmis cand au votat în număr mare și candidații de pe locul doi. Sunt colegi tineri, care au crescut în acest partid, oameni capabili și de perspectivă.

Sunt mai multe județe care au tineri competenți și bine pregătiți profesional. Și trebuie să ne uităm și acolo. Așa începe o reforma sănătoasă în interior și nu cu decizii luate în afara partidului. La fel cum poate ar fi bine să introducem în statut o regulă prin care toți președinții de organizații și conducerea de la nivel central să aibă maxim două mandate. Astfel, tinerii ar avea o perspectivă clară și reală în interiorul partidului.

Voi cine credeți că ar trebui să ocupe funcții în guvern?”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here