Deputatul buzoian Marcel Ciolacu lansează un atac la adresa colegilor liberali din mai multe comisii parlamentare după ce aceștia s-au opus creșterii salariilor unor categorii de angajați. Liderul Partidului Social Democrat Buzău speră ca și românii să sancționeze PNL la votul din 11 decembrie.

„Am așteptat un an de zile să vină Guvernul Cioloș cu o nouă lege a salarizării unice. Deși PSD lăsase un proiect de lege gata făcut. Degeaba. Au lucrat ce au lucrat, până când ne-au spus că de fapt orice creștere ar fi o ”pomană electorală” și că românii nu merită ”niciun leu” în plus, pentru că dă rău la deficit. Oamenii nu trăiesc cu cifre și statistici pe hârtie și vor să simtă în buzunare atunci când avem creștere economică.
De aceea, PSD a votat ieri în ședința Comisiilor reunite de muncă și buget-finanțe creșterea salariilor angajaților Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate cu 25%, a personalului din învăţământ (didactic, nededidactic şi auxiliar) cu 15% și a asistenților sociali tot cu 15%. PNL s-a opus și a părăsit sala. La fel sper să îi părăsească și românii pe 11 decembrie!”, a scris deputatul Marcel Ciolacu pe pagina sa de socializare.

2 COMENTARII

  1. După ce toate partidele compromise si-au luat mana de pe guvernare in toamna trecuta, tacit au acceptat acest guvern de tranziție, cerând astfel, timp de gândire. Cu toții ne-am dorit anul trecut, pe vremea aceasta, ca partidele sa se înnoiască, sa elimine tot ce este corupt, arogant. Vad ca mare lucru nu s-a schimbat, ba din contra, toți încearcă sa arate ca nu sunt penali, sunt corecți, chiar daca sunt criticați pe toate canalele media, aduc argumentele experienței, competentei, ca sa facă ce? Acum ați devenit demagogi si ipocriți, ați văzut ca guvernul tehnocrat a reușit o creștere si stabilitate economica iar acum vad ca toți se arunca la cașcaval si creează tot felul de fumigene cu efect electoral imediat. Sa zică mulțumesc partidele ca totuși acest guvern încearcă sa le ofere la iarna o guvernare fără greutăți bugetare, sa creeze un mediu propice alegerilor corecte si fără promisiuni deșarte, otrăvite, mereu scoase la mezat de către politicieni cu experiență si competenta. Orice elector se va bucura pentru orice pomana, atâta timp cat pana acum aceasta clasa politica in frunte cu PSD a creat un electorat captiv, dependent de bunăvoința si „generozitatea” politrucilor. Nu va oprește nimeni dle Ciolacu sa creșteți orice ce vreți Dvs, dar imediat după ce veți face guvernul si după ce veți trece un buget construit pe investiții, investiții, investiții, singurele aducătoare de salarii multe si mari, apoi pensii multe si mari, astfel prosperitatea se va simți in buzunarele celor care vor munci si transpira pentru tara asta. Terminați cu amăgitul oamenilor, gata cu promisiuni de moment, sau a critica liberalii. Oamenii va vor aprecia abia după ce veți pune tara pe picioare, altfel veți sta in mocirla asta, pe spinările oamenilor nevinovați.

  2. Ciolacu sa mai taca.
    Sa spună unde e politica social-democrata?
    Omul promovat de el in fruntea orașului,e din PSD? Vad ca nu are nici o reținere sa lase oamenii fara loc de munca.
    Deci,ce ne mai aburește ca duce grija oamenilor?
    Voturi!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here