În prima zi a campaniei electorale, Marcel Ciolacu, candidatul Partidului Social Democrat la Camera Deputaților, transmite un mesaj buzoienilor, Liderul PSD vorbește despre un județ dezvoltat economic de care pot fi mândri toți locuitorii.

„Buzăul este casa mea. Și pentru toti colegii mei este la fel. In continuare, ne vom vedem pe străzi, în parc sau la piață. Știm unde sunt toate. Vă asigur că n-avem nevoie de GPS, precum cei de la PNL. Noi chiar suntem din Buzău! Abia aștept să vă spunem unde vrem să ducem județul nostru peste patru ani. Eu cred că putem fi acel județ în care fiecare buzoian va avea un salariu pe măsura trudei și sacrificiilor de zi cu zi. Putem fi acel județ în care fiecare copil va putea învăța într-o școală decentă. Putem fi acel județ care să ne păstrăm tinerii acasă. Să le creăm locuri de muncă și facilități. Să se dezvolte aici, și nu peste hotare. Putem fi acel județ în care fiecare dintre părinții și bunicii noștri va trăi în demnitate și respect. Cu o pensie de ajuns de mare încât să-și permită medicamentele, dar să le și cumpere nepoțeilor un cadou măcar de 1 Iunie. Putem fi acel județ în care indiferent de venit putem avea acces la un medic și la un spital de stat curat și modern atunci când se îmbolnăvesc. Și mai putem fi  acel județ care să facem cunoscută în toată țara frumusețea unică a locurilor de aici: Vulcanii Noroioși, Lacum Amara, Sărata-Monteoru sau Mânăstirea Ciolanu.  Prin turism de calitate.

Împreună, noi buzoienii, putem face asta! Putem fi acel județ de care toți să fim mândri ! Trebuie doar să îndrăznim ! Să îndrăznim să credem în Buzău și-n România !”, scrie Marcel Ciolacu, candidat PSD la Camera Deputaților. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here