Preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu, împreună cu preşedintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu au participat sâmbătă la o acţiune de împădurire în localitatea Beceni.

Petre Emanoil Neagu împreună cu Marcel Ciolacu şi peste o sută de copii, dar şi militari şi voluntari au plantat câteva sute de puieţi în zona Beceni, pentru împădurirea unui deal.

„Multa voie buna astazi la Beceni! Alaturi de peste 100 de copii de la Liceul Beceni, de voluntari, de Armata Romana, de reprezentanti ai autoritatilor locale, am plantat fapte bune in judetul Buzau!”, a postat pe pagina sa de Facebook preşedintele CJ, Petre Emanoil Neagu.

1 COMENTARIU

  1. Secțiunea HA HA:
    Unul muncește pe banii poporului, altul își tine echilibrul, altul rade si o tânără caută urmele celor dinainte. E de rasu/plansu.
    Dar sa trecem la lucruri mai serioase; pana acum la Beceni se plantau salcâmi si plopi numai de către militari si tineri, anul acesta s-a dezvoltat operațiunea verde, sau se înființează partidul verzilor. Oricum s-a realizat masa critica înființării unui partid. Mi-ar plăcea mai mult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here