Marcel CIolacu

Secretarul Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a scris într-o postare pe pagina sa de facebook despre ce a reușit Guvernul Ponta să facă în privința economiei României. Liderul PSD de Buzău, Marcel Ciolacu, a menționat în postarea sa că potrivit estimării preliminare publicată vineri de Oficiul European pentru Statistică (Eurostat), România a înregistrat cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană în trimestrul al treilea al acestui an comparativ cu trimestrul precedent. Iar eforturile care să ducă la creșterea economică a țării trebuie continuate și de Guvernul Cioloș, a spus Ciolacu.
”Potrivit estimării preliminare publicată astăzi de Oficiul European pentru Statistică (Eurostat), România a înregistrat cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană în trimestrul al treilea al acestui an comparativ cu trimestrul precedent. Creşterea economică trimestrială de 1,4% i-a asigurat României poziţia de lider în cadrul UE, urmată de Polonia şi Slovacia (ambele cu o creştere de 0,9%) şi Spania, cu o creştere de 0,8%.
Guvernul Ponta a demostrat că se poate, că au fost adoptate măsuri potrivite pentru problemele pe care le-a întâmpinat România şi că a fost implementată o strategie ce i-a asigurat ţării recunoaştere în rândul celorlalte state membre ale UE. Aceasta este moştenirea guvernării PSD. În consecinţă, consider că noului guvern care va fi supus votului de investitură săptămâna viitoare, îi va reveni responsabilitatea de a menţine poziţia României la aceleaşi standarde ridicate”, a scris liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here