Presedintele PSD Buzau, Marcel Ciolacu, a postat pe pagina sa de socializare un mesaj in care isi exprima mandria cu privire la faptul ca o buzoianca se afla pe lista guvernului Grindeanu. Mai mult decat atat, Ciolacu este convins ca Adriana Petcu este o alegere potrivita, avand in vedere experienta profesionala.

„Propunerile privind componența viitorului Guvern au fost validate astăzi în cadrul Comitetului Executiv Național al PSD.

Sunt mândru că o buzoiancă de-a noastră se află chiar în prima linie a noului executiv: propunerea PSD pentru Ministerul Apelor și Pădurilor este Adriana Petcu, în prezent director al Administrației Bazinale de Apă Buzău – Ialomița. Sunt convins că doamna Petcu ne va reprezenta cu succes în viitorul Cabinet, pentru că este o persoană serioasă și muncitoare, cu o experiență de peste 30 de ani în domeniul hidrotehnic, al serviciilor de gospodărire a apelor și în managementul proiectelor de mediu.

Mâine urmează audierile în Comisiile de specialitate ale Camerei Deputaților și Senatului, după care votul de încredere al Parlamentului! Succes tuturor!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here