Deputatul buzoian Marcel Ciolacu a criticat dur, pe pagina sa de socializare actuala guvernare. Liderul PSD este de părere ca tara noastra a funcționat, in ultimul an, cu frana de mana trasă.

„România a funcționat timp de un an cu frâna de mână trasă. Am avut un Guvern mai preocupat să fie cool, decât să guverneze pentru români. Cu fel de fel de miniștri dubioși, mincinoși sau care și-au bătut pur și simplu joc de România prin afară. ZERO pe linie rezultate.
Lucrurile nu mai pot continua așa. Cu oameni care nu își asumă nimic și care doar flutură așa zise platforme care pe scurt ne spun că apa e rece, cerul albastru și iarba verde.
Dl Cioloș e un om onest, dar dacă vrea să fie barbat de stat ar trebui să-și suflece mânecile și să intre în competiție. Nu să stea pe margine, cu cămașa nepătată, așteptând să fie numit. Democrația nu funcționează așa. Chiar dacă sunt partide care se agață ca scamele de sacoul domnului Cioloș, sperând că le va duce la guvernare.
Eu cred că încă suntem suficienți de mulți care știm că România nu poate fi guvernată cu lozinci, ci cu proiecte concrete. Și până acum, s-a demonstrat: ei au doar vorbele, iar PSD soluțiile!”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de socializare.

1 COMENTARIU

  1. Am vazut solutiile PSD: Contractul Bechtel, sute de kilometrii de autostrazi ( stie Sova!!!!), o puternica infrastructura IT de la Ghita, vorbe de claca (țațe) pe la tv (Codrin Stefanescu). Sa nu mai vorbim ca toti sunt doctori…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here