Comitetul Executiv al PSD-CExN a aprobat lista de miniştrii pentru guvernul Tudose.

Surprizele sunt: Marcel Ciolacu, vicepremier, Mihai Fifor la Economie, Adrian Ţuţuianu la Apărare şi Ionuţ Mişa la Finanţe.

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD Buzău şi secretarul Camerei Deputaţilor va ocupa funcţia de vicepremier fără portofoliu în cabinetul condus de Mihai Tudose.

Marcel Ciolacu este deputat PSD de Buzău și liderul al grupului parlamentar al PSD în Camera Deputaților. Numele său a fost vehiculat ca posibil premier.

În ceea ce privește studiile, a finalizat în 2012 masterul ”Bazele sectorului public. Managementul finanțelor publice”. În 2009, a terminat un curt de ”Perfecționare în domeniul securității și apărării naționale ”Securitate și bună guvernare”. Facultatea de Drept a terminat-o la Universitatea Ecologică din București.

A urmat mai multe cursuri de formare profesională precum ”Strategii de dezvoltare locala si regionala”, ”Organizarea si functionarea administratiei publice locale, strategia guvernului privind reforma in administratie”, ”Strategii de dezvoltare locale si nationale”, ”Arta rezolvarii conflictelor in administratia publica locala”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here