Primăria comunei Cislău, in parteneriat cu Consiliul Judetean organizează cea de-a XIII-a ediție a sărbătorii folclorice ”Legendele Cislăului”, spectacol dedicat centenarului marii uniri.

Evenimentul începe astăzi,  la ora 12.00, la biserica din comună, cu ceremoniile de cununie a cuplurilor din Cislău care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

”A devenit o tradiție ca, în fiecare an, să organizăm această sărbătoare, ajunsă acum la cea de-a XIII-a ediție. Ca de fiecare dată, vom avea grijă de cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie, apoi vom merge să petrecem alături de artiști cunoscuți, care au ales să vină alături de noi, în această zi de sărbătoare. Așteptăm cât mai mulți oameni din comună și din împrejurimi la Sărbătoarea Legendele Cislăului,” este invitația lansată de primarul comunei Cislău, Dumitru Mitroiu.

Evenimentul va continua la iarbă verde, de la ora 14.00, unde se va desfășura spectacolul muzical.

Capete de afiș sunt Mariana Ionescu Capitanescu, Mihaela Gurau si Daniela Gyorfi, iar amfitrioana petrecerii este Daniela Matache care va sustine si un recital in fata publicului prezent. Pe scenă vor mai urca artiștii Centrului Județean de Cultură și Artă Buzău.

Momente artistice vor susține pe scena din Cislău și Grupul folocloric ”Izvorașul cristalin” și Grupul folcloric al Școlii Generale din Cislău.

Petrecerea se va încheia aproape de miezul nopții cu un foc de artificii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here