asistente
Se caută asistenți medicali români care să lucreze în Marea Britanie. 100 de cadre medicale medii din România au șansa se plece în afara țării să lucreze pe bani mulți în spitale, clinici, azile ori centre de tratament, din Londra ori din jurul capitalei engleze.
Cei care au șanse să se angajeze în Marea Britanie pe salarii de vis trebuie să aibă o experiență de minim doi ani și să aibă cunoștințe de limba engleză. De asemenea, cei care pot fi angajați trebuie să aibă vârsta de cel mult 50 de ani, toate aceste precizări fiind făcute, recent, de reprezentanții diviziei de recrutare din cadrul companiei Adept Human Resources.
Tot ce trebuie să facă cei interesați este să consulte oferta companiei și apoi să completeze un formular de aplicare pentru unul din posturile dorite. Dacă vor fi selectați vor fi chemați la interviu la București, apoi urmând alt interviu cu reprezentanții spitalului britanic, interviu ce va fi realizat on-line, prin intermediul Skype.
In ceea ce privește salariile promise de angajatorii englezi, acestea ar putea fi între 21.000 si 28.000 de lire sterline pe an iar contractele vor fi pe o durata de 6 sau 12 luni, cu posibilitate de prelungire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here