NISAN 3Valeriu Negociu zis Marian „Nissan” a încercat ieri să îi înduplece pe magistraţi să îl lase liber. El a formulat o cerere de eliberare conditionata insa magistratii Tribunalului Focsani au respins-o ca fiind nefondata.

Si de aceasta data Marian „Nissan”a povestit judecătorului, despre boala de care suferă copilul şi soţia sa, dar şi faptul că datoriile mari pe care le are nu pot fi achitate dacă nu administreaza personal afacerile pe care le are. Judecătorul însă nu a fost impresionat.

Marian „Nissan” a depus cererea de eliberare conditionata conform art.450 C.p.p., art.55 ind.1 şi următoarele C.p. in data de 11.07.2013, iar ieri magistratii au respins-o.

Potrivit judecatorilor, “se respinge cererea de eliberare conditionată formulată de petentul-condamnat NEGOCIU VALERIU, in prezent aflat in stare de detentie in Penitenciarul Focsani, ca neîntemeiată. In temeiul art. 450 alin 2 C.p.p. mentine termenul stabilit de Comisia de propuneri pentru punere în libertate. Obligă condamnatul să plătească suma de 80 lei cheltuieli judiciare către stat . Cu recurs în termen de 3 zile de la comunicare pentru petentul-condamnat Negociu Valeriu. Pronuntată în sedintă publică astăzi 31 iulie 2013”.

Valeriu Negociu, cunoscut sub numele de Marian „Nissan”, a fost arestat pe 20 octombrie 2011, fiind acuzat de şantaj, ameninţare şi violenţă asupra mai multor persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here