Marius Musceleanu, fiul cel mic al cunoscutului om de afaceri, Constantin Musceleanu, profesor de sport la Liceul cu Program Sportiv, antrenor de fortbal si proprietar al unui club de profil, a fost prins de politisti beat mort la volan luni seara. Acesta a fost oprit pe varianta ocolitoare a municipiului Buzau dupa ce era cat pe ce sa produca mai multe accidente in trafic. In urma testarii cu aparatul alcooltest, Marius Musceleanu avea o alcoolemie de 0.99, alcool pur in aerul expirat.

musceleanu

Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, Marius Musceleanu, in varsta de 38 de ani, se indrepta cu o masina inmatriculata in Bucuresti dinspre Merei catre Buzau. Potrivit martorilor, avea in masina doi copii si in trafic era cat pe ce sa provoace mai multe accidente rutiere. Soferii din trafic, inspaimantati de modul haotic de a conduce al acestuia, au sunat la 112, iar oamenii legii l-au oprit pe varianta ocolitoare a municipiului Buzau. Masina avea mai multe lovituri, iar la intrebarea politistilor, acesta nu a putut raspunde cum au fost produse.

La testarea cu aparatul Drager, Marius Musceleanu avea o alcoolemie de 0.99, alcool pur in aerul expirat, potrivit politistilor.

Oamenii legii nu i-au mai permis profesorului de sport sa urce la volan, astfel ca un politist a fost cel care a condus masina acestuia pana in municipiul Buzau. Musceleanu a fost condus la Spitalul Judetean de Urgenta Buzau pentru prelevarea de probe biologice.

Potrivit apropiatilor, Marius Musceleanu ar fi fost internat in ultima perioada la Spitalul Nifon la sectia dezalcoolizare, insa se pare ca nici dupa externare nu a renuntat la patima alcoolului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here