Mascații buzoieni au pătruns cu forța în locuința unui bărbat din Buzău, unde acesta se baricadase, după ce i-a bătut pe cei doi copii ai săi. Soția bărbatului a fost cea care a sunat la 112 să îl reclame. 

În baza sesizării, la fața locului a fost dirijat de îndată un echipaj de siguranță publică, dar și polițiști de proximitate, care au constatat că bărbatul avea un comportament recalcitrant, necooperant.

La faţa locului a fost direcţionată şi o echipă din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Având în vedere că bărbatul s-a încuiat în locuință şi în cazul sesizărilor privind violența domestică, polițiștii pot pătrunde în imobil fără acordul proprietarilor, luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale au intrat în încăperea în care se afla bărbatul și au procedat la imobilizarea acestuia.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliției municipiului Buzău în vederea continuării cercetărilor, sub coordonarea parchetului, pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie.

Totodată, au fost informate autorităţile competente pentru consilierea celor doi copii minori şi luarea măsurilor legale ce se impun.” , menționează Biroul de Presă al IPJ Buzău. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here