Doi buzoieni care s-au culcat seara liniștiți s-au trezit a doua zi cu mașinile făcute praf. Autoturismele pe care oamenii și le lăsaseră parcate, pe marginea străzii, undeva pe Bulevardul Unirii, au fost avariate serios de un individ inconștient, care apoi a plecat de la locul accidentului.

S-a întâmplat în noaptea de sâmbătă. Șoferul care a provocat tamponarea a scăpat mașina de sub control, un Renault vișiniu, cel mai probabil din cauza vitezei excesive, și a lovit puternic două mașini parcate, pe care le-a șifonat bine. Apoi și-a văzut de drum ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

În cele din urmă, probabil sfătuit de părinți, tânărul s-a prezentat a doua zi la Poliție. Acolo se aflau și proprietarii  maşinilor avariate de el, astfel că în urma discuțiilor, părțile au încheiat documentele de constatare amiabilă a accidentului.

Pentru că  s-a încadrat în termenul prevăzut de lege pentru a anunţa Poliţia, adică 24 de ore de la producerea evenimentului, tânărul a scăpat de alte sancțiuni, el fiind doar amendat cu suma de 847 de lei pentru neadaptarea vitezei la condiţiile de trafic.

El va trebui sp se preocupe și de repararea mașinilor pe care le-a făcut praf, din cauza inconștienței de care a dat la volan.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here