Medicul buzoian Dana Gabriela Marinescu, șefa secției Diabet și Nutriție din cadrul Spitalului Județean de Urgență este unul dintre doctorii care au luptat din greu cu virusul care a curmat mii de vieți. De ziua ei, spune că a primit „cel mai de preț dar pe care-l poate primi un om”, primele semne că va trece cu bine de încercarea la care a fost supusă de infecția cu noul coronavirus.

„După 18 zile în care nu am putut respira și nu am putut scoate niciun cuvânt, astăzi este prima zi în care pot comunica. Deși respir încă destul de greu, consider că acesta este cel mai frumos dar pe care l-am primit vreodată de ziua mea, din partea îngerilor albi care m-au îngrijit secundă de secundă, medici, asistente medicale, infirmiere… Le voi fi recunoscătoare toată viața!”, a declarat pentru sanatateabuzoiana.ro medicul Dana Gabriela Marinescu, de această dată, în calitate de pacient.

Dr. Marinescu se consideră o învingătoare, deși mai are de parcurs un drum lung până la vindecare. Spune că nu știe când, cum sau de unde s-a infectat, dar la un moment dat a avut simptome specifice și s-a testat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here