medici
Medicii din cadrul Spitalului Județean Buzău nu renunță la idea demisiei în bloc, măsură pentru care au semnat circa 75 la sută dintre halatele albe.

Medicii buzoieni au transmis ce au de gând inclusiv la București, printr-o scrisoare deschisă, prin care își exprimă oficial nemulțumirile, scrisoare ce este însoțită de o listă de propuneri și revendicari.
Zilele trecute, medicii s-au întrunit într-o ședință la finalul căreia au avut pe mese finalizată lista cu revendicări. De asemenea, au reiterat ideea că dacă nu le vor fi luate în seamă revendicările își vor duce la capăt intenția, de a demisiona în masă.
Medicii din Spitalul Județean Buzău vor salarii mai mari, recunoașterea muncii pe care o depun, care nu este deloc ușoară, bani mai mulți acordați pentru Sănătate, dar și condiții mai bune de lucru, și implicit condiții mai bune pentru pacienți. Dacă guvernanții nu-i vor lua în seamă nici în al 12-lea ceas, medicii spun că-și vor da demisia în bloc, ceea ce va duce la blocarea Spitalului Județean Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here