spital_ramnic
Multe necunoscute în cazul femeii din Vrancea, mamă a 12 copii, care a murit la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat. Medicii din cadrul SML Buzău au efectuat necropsia însă nu au putut trage o concluzie privitoare la moartea vrâncencei, precizând doar că decesul este de etiologie necunoscută și s-a produs în împrejurări neprevăzute.
În aceste condiții și pentru continuarea anchetei, SML Buzău a trimis la Institutul Mina Minovici din București probe care să stabilească ce i-a provocat decesul femeii de 40 de ani.

Reamintim, o femeie de 40 de ani din Slobozia Bradului, a murit săptămâna trecută în Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, unde a fost adusă, cu tensiune mare, dar și pentru că o luaseră durerile facerii, fiind gravidă cu al 12-lea său copil. Femeia care până atunci născuse întotdeauna natural a fost băgată în sala de operație, unde i s-a făcut cezariană. A născut un copilaș sănătos , dar la scurt timp a făcut o hemoragie, iar medicul a băgat-o din nou în operație, fără a putea să o salveze, însă.
Familia femeii susține că medicul care s-a ocupat de gravidă este responsabil de tragedie și a depus deja plângere la Poliție, amenințând că-l va reclama pe doctor și la Colegiul Medicilor.
Până acum, la forul care se ocupă de soarta cadrelor medicale nu a fost depusă o reclamație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here