retinut mascati

Unul dintre membrii clanului sportivilor, implicaţi în urmă cu o lună într-un scandal în cartierul Dorobanţi, a fost reţinut pentru 29 de zile. Chiar dacă, iniţial, magistraţii au decis ca cei 6 membri ai grupării să fie cercetaţi în stare de libertate, unul dintre ei a ajuns în spatele gratiilor pentru că a încălcat interdicţia de a părăsi localitatea. Tânărul de 26 de ani a fost prins de poliţişti într-o maşină în comuna Verneşti.

Cei 6 membri ai clanului sportivilor au fost implicaţi în data de 3 mai într-un scandal în cartierul Dorobanţi. Iniţial, cei 6 au fost reţinuţi pentru 24 de ore, după care judecătorii au decis să fie cercetaţi în stare de libertate, cu condiţia să nu părăsească localitatea de domiciliu. Unul dintre ei a fost găsit de poliţişti într-o maşină în comuna Verneşti şi a fost reţinut imediat, ulterior primind mandat de arestare pentru 29 de zile.

“Un tânăr în vârstă de 26 de ani din Buzău, despre care se ştia că are interdicţie de a părăsi localitatea de domiciliu, a fost depistat în trafic de către un echipaj din cadrul Postului de Poliţie Comunal Verneşti care acţiona pe drumul naţional 10. Buzoianul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău care a pus în mişcare acţiunea penală şi a sesizat instanţa de judecată. Judecătoria Buzău a dispus arestarea preventivă a buzoianului pentru o perioadă de 29 de zile”, ne-a declarat Florina Crucianu, purtător de cuvânt IPJ Buzău.

În urma scandalului din cartierul Dorobanţi, şase persoane au ajuns la spital şi au solicitat ingrijiri medicale. Potrivit martorilor două persoane, tata şi fiu, care se aflau la o terasă au fost luate la bătaie de mai mulţi barbaţi, cunoscuţi ca făcând parte din clanul sportivilor, care au venit în zonă cu patru masini.

În timpul altercaţiei, s-au folosit bâte, bastoane telescopice, lanţuri şi cuţite, mai spun persoanele care au asistat la scandal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here