cantina_de_ajutor_social

Aproximativ 300 de buzoieni vor primi meniuri de sărbătoare în zilele de Crăciun și de Anul Nou. Este vorba despre acesi buzoieni care primesc hrană de la Cantina de Ajutor Social și care vor simți și ei că vin sărbătorile de iarnă. Meniurile pregătite de autorități vor fi mai bogate decât în zilele obișnuite. Astfel, beneficiarii Cantinei de Ajutor Social vor primi în zilele de sărbătoare bucate tradiționale din carne, dar și dulciuri, fructe și cozonac.

În intervalul 25-28 decembrie, asistaţii social vor primi 1 kilogram de carne de porc, cârnaţi de porc 0,5 kilograme, tobă-0,5 kilograme, lebăr-0,5 kilograme, brânză topită, cozonac, portocale, o sticlă de suc, dulciuri şi pâine pentru 4 zile. Valoarea pachetului se va ridica la aproximativ 60 de lei.

Pentru Anul Nou, 31 decembrie-4 ianuarie, pachetele vor conţine carne de pasăre, carne de porc, costiţă, conservă de peşte 200 de grame, un baton de salam de vară, cozonac, portocale, suc, dulciuri şi pâine. Costul unui meniu de sărbătoare pentru beneficiarii Cantinei de Ajutor Social se ridică la circa 30 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here