Vasile Bița (al doilea din dreapta)

Reacție dură a liderului SNPPC Buzău, cel mai mare sindicat din Poliția buzoiană. Vasile Bița, proaspăt ieșit la pensie, a transmis un mesaj ferm și critic la adresa mai multor colegi din sindicat, nemulțumit de lipsa de unitate, când vine vorba despre proteste de stradă. 

„La protestele din ultima lună am văzut că nu s-au înghesuit prea mulți colegi. Rezultatul… bani de vacanță nu vor mai fi de la guvern, iar din „informațiile pe surse” se vor diminua mai multe sporuri. Urmează un nou protest la GUVERN, pe 23 februarie.

Dacă nici acum nu înțelegeți pericolul în care sunteți (mai ales cei în activitate), este trist. Se pare că unii așteaptă să le cadă din cer, dar nu se va întâmpla asta…

Vă rog să înțelegeți gravitatea situatiei în care ne aflăm și răul pe care ni-l fac (sau urmează să-l facă) și să nu ne complacem în această situație. Vrem salarii decente, norme de hrană și echipament actualizate, condiții mai bune de muncă, vrem pensii mai mari, dar ce facem ca să se ajungă la ele???

Organizăm diferite proteste și lăsăm mereu aceiași oameni să iasă în stradă! Dacă nu suntem uniți, ne merităm soarta! Avem în prezent situația din 2010, un nou BĂSESCU, dar mai puțin patriot.

Dacă nu reusim să ne mobilizăm și să încercăm să schimbăm ceva, vor urma zile grele. Acum decizia este a dvs, a tuturor membrilor, și nu numai! Dar gândiți-vă că un drept odată taiat, cu greu va mai fi recuperat.

MARȚI, 23 FEBRUARIE, ORA 07.45, VOM PLECA DIN FAȚĂ DE LA DRAGAICA, LA BUCUREȘTI.

VĂ AȘTEPTĂM ÎN NUMĂR CÂT MAI MARE!” , a scris Vasile Bița, pe pagina sa de facebook. 151353886 1708918425965429 3273185937423173285 nMarți, în fața Guvernului, o delegație de 20 de sindicaliști de la Buzău a participat la un protest organizat de Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here