Misiunile umanitare ale echipei de la Crucea Roșie Buzău au continuat și în această săptămână. Una dintre acțiuni a fost la Serviciul Județean de Ambulanță Buzău, iar mesajul transmis de Crucea Roșie, după vizita de la SAJ, este emoționant.

„Se ia următoarea temă dată.
Vă închipuiți un război adevărat , cu un dușman nevăzut.
Trăiți asta de șase sătămânii. Unii spun că este de temut, feroce, alții că nu există.
Dv. pendulați între a da crezare și a nega situația. Ordonanțele militare restricționează drepturi fundamentale, mulți gândesc că indiferent cum ar fi, trebuie să-și apere familiile, să-i păzească pe cei din jur.
Străzi goale, nevoi uriașe !
Nu avem tranșee, dar avem prime linii.
Nu avem oști, dar avem eroi.
Folosim expresii uzitate în exces…
Cei din primul rând, din prima linie, cei ce ,, luptă,, cu pieptul gol, disperaț, cu îndârjire, în numele omeniei.
Azi, Crucea Roșie a ajuns la Serviciul Județean de Ambulanță Buzău, locul unde lucrează alți eroi, mai curajoși ca mulți dintre noi.
Majoritatea stăm feriți în cuibul de acasă, croit după gustul nostru.
Fie el mic, fie mare, fie cutie de chibrit, fie de dimensiunile unui ranch, stăm în confortul care ne e cel mai drag, intre perne, pe fotolii, în canapele comode, la mese, cu orice la îndemână….
În tot acest timp, fără nicio pauză, alții își riscă viață, a lor, a familiilor lor, muncesc cu pieptul și mâinile goale, cu inima mare, cu dăruire.
Iar cei din serviciul de ambulanță sunt chiar primii….
Nu stiu dacă vom avea vreodată cu ce și cât mulțumi medicilor, asistentelor,brancardierilor , șoferilor de pe ambulanțe !

FB IMG 1588408366739

FB IMG 1588408359971Forma noastră de ajutor sperăm să aducă cu ea mesajul de respect și mulțumire al cetății !
#CruceaRoșieeste alături de oameni !#România salveazăRomânia!# „, este mesajul transmis de Crucea Roșie Buzău, pe pagina de facebook a fundației umanitare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here