Medicul cardiolog Adrian Mihai Negoiţă a decedat ieri dimineaţă în curtea casei sale de vacanţă în satul Vadu Oii, comuna Gura Teghii. Lumea medicală, dar şi prietenii, cunoscuţii si apropiaţii renumitului cardiolog sunt devastaţi de durere.

Medicul cardiolog Adriana Negoiţă, mama renumitului cardiolog Adrian Negoiţă, a transmis un mesaj tulburător:

„Cel mai iubit dintre cardiologi, doctor Adrian Mihai Negoiţă, a plecat prea devreme dintre noi! Era destul să îl priveşti, să îl asculţi vorbind doar o dată ca să ştii că a fost dăruit de Dumnezeu să facă bine oamenilor, cu devotament, cu profesionalism desăvârşit, cu iubire!

Doctorul Adrian dăruia fiecăruia din sufletul său mare. L-a iubit şi Dumnezeu şi l-a luat lângă el.

Noi, ceilalţi, vom merge mai departe cu dor de el, de lumina, bucuria, armonia pe care le răspândea în jurul lui, fetiţele lui vor creşte cu dor de tata. Unde-i tata? Pacienţii îl vor regreta, îl vor regreta părinţii, fratele, prietenii, vor vorbi cu el în fiecare zi, vor plânge şi vor încerca să ducă mai departe spiritul unui OM SPECIAL, IUBIT DE OAMENI ŞI DE DUMNEZEU DEOPOTRIVĂ.

DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ!!!

MAMA”.

3 COMENTARII

  1. Dumnezeu sa-l ierte pe medicul Adrian Mihai Negoita si sa-l odihneasca in pace!Era un medic si un om deosebit si mamei sale Dumnezeu sa-i dea putere si sa-i aline durerea sfasietoare.

  2. Dumnezeu sa_l odihneasca in pace!Nu exista o durere mai mare,lumina si flori pentru dl.Dr Adrian,iar Dnei.Dr. multa sanatate si putere !Mii de multumiri pentru tratamentul si sfatul parintesc pe care lam primit de la dumnealor cand am trecut prin momenta grele !Dumnezeu sal ierte!

  3. DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE SI SA-l ASEZE INTRE INGERI. SI ASA CUM A FACUT MULT BINE PE PAMANT SA VEGHEZE SI DE ACOLO DE SUS ASUPRA OAMENILOR. SANTEM CU SUFLETUL APROAPE DE FAMILIA GREU INCERCATA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here