Dragi prieteni buzoieni,

Duminica au loc unele dintre cele mai importante alegeri din ultimii ani.

Avem de ales între o serie de candidați și partide care nu au propus nimic românilor, care, unele, au susținut cel mai neperformant guvern post-decembrist și care se pregătesc să îl propună în continuare și un partid serios, organizat, cu un program de guvernare excepțional și cu o echipă de candidați pe măsură.

Reiau pe scurt unele din motivele pentru care vă rog să veniți duminică la vot și să acordați încrederea dumneavoastră listelor PSD:

– un program de guvernare vizionar, cu abordare globală a societății și economiei românești (și, din păcate, singurul program propus românilor dintre toate partidele ce candidează):

– avem un buget și un program care asigură trecerea la acțiune imediat după câștigarea alegerilor
– avem proiecte care asigură disponibil bugetar de 94 mld EUR pentru următorii 4 ani
– avem proiecte care distribuie 85 mld EUR din acest disponibil către români: pensii și salarii mai mari, investiții în infrastructură, educație și sănătate, creșterea clasei de mijloc, sprijinirea afacerilor locale etc.
– reducem deficitul bugetar cu 9 mld EUR ducându-l la 2% din PIB față de 2.9% acum

– un partid care se înnoiește, la nivel național 85% candidați noi, 40% tineri, 40% femei

– pe plan local, o echipă de oameni curați, profesioniști, realizați și formată NUMAI din buzoieni

VOTĂM PSD!

Cu prietenie,
Lucian

1 COMENTARIU

  1. Promisiuni, promisiuni, promisiuni, repetate de trei ori pe zi, de trei pe săptămână, poate poate ne intra in cap. Am înțeles, sunt zeci de miliarde in joc. Pe ultima supa toți ați sărit sa lansați mesaje care de care mai importante si mai atractive. Așteptăm sa vedem ce mai spune si dl Ciolacu, pana se întunecă de tot, poate ne mai da si el ceva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here