mihai_margineanu_097f2e45be_cd5e278eba
Postură inedită, marți, pentru artistul Mihai Mărgineanu. El a fost ”polițist pentru o zi”, la Buzău, în cadrul unei acțiuni menite a preveni tragediile pe șosele. Mărgineanu și polițiști de la Serviciul Rutier s-au întâlnit cu mai mulți elevi dar și cu căruțași din zona Vernești, cărora le-au spus ce trebuie să facă pentru a nu deveni victime ale accidentelor rutiere.
”Sunt onorat că am fost chemat de Poliția Buzău aici, am venit nu pentru a-mi lua voi interviu, ci pentru că eu sunt unul din prostii care nu vor să plece din România iar dacă la etatea mea pot să spun unele lucruri apropo de siguranta rutieră o fac, că poate cu ghilimelele de tigoare ne cauzează și nouă un bine, zic”, a declarat Mihai Mărgineanu.
La rândul lor, polițiștii de la Serviciul Rutier prezenți la eveniment le-au transmis cărușaților să dea dovadă de maximă vigilență atunci când ies cu atelajele din curte, întrucît pot ajunge în situații dramatice, ireversibile.
În plus, polițiștii le-au dezvăluit căruțașilor un aspect de-a dreptul cutremurător: anual, în România își pierd viața în accidente pe șosea circa 2000 de persoane, cam cât o comună mică, mai exact.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here