petarde
A început vânzarea pe sub mână a articolelor pirotehnice periculoase. Numai luni, polițiștii de ordine publică de la Poliția Municipiului Buzău au prins în flagrant un tânăr în vârstă de 28 de ani, în timp ce comercializa 6000 de articole pirotehnice.
Bunurile au fost indisponibilizate de poliţişti, în vederea confiscării, și a fost întocmit dosar penal.

”În această perioadă, recomandăm părinţilor să supravegheze copiii cu atenţie deoarece aceştia pot fi expuşi incidentelor survenite în urma folosirii necorespunzătoare a obiectelor de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice.
Toate articolele pirotehnice sunt imprevizibile şi periculoase. Folosirea lor necesită control şi supraveghere dar şi responsabilitate sporită în ceea ce ţine de respectarea condiţiilor esenţiale de securitate.
Produsele obţinute în rezultatul arderii acestora pot influenţa dăunător mediul ambiant. Înainte de a folosi produsele pirotehnice, studiaţi atent instrucţiunile şi măsurile de securitate indicate pe ambalajul produsului.
Vă recomandăm să folosiţi cu multă atenţie articolele pirotehnice, pentru a evita producerea unor incendii nedorite ori vătămări corporale care ar putea să umbrească frumuseţea sărbătorilor de iarnă”, transmit polițiștii buzoieni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here