Ziua copilului 2
Consiliul Județean Buzău a organizat în week-end o serie de manifestări cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului. Astfel, vineri, peste 1.000 de copii au fost invitati la sala mare a Consiliului Judetean la o piesa de teatru sustinuta de actorii Teatrului Excelsior.

Sambata si duminica s-au desfasurat competitii de sah in Parcul Crang, copiii fiind premiati de vicepresedintele Consilului Judetean, Petre Emanoil Neagu. De asemenea, acesta a oferit dulciuri si baloane copiilor aflati in Parcul Crang.
Ziua copilului 2
Luni, la Clubul CSM s-a desfasurat o competitie de tenis de masa iar dupa-amiaza, copiii au fost invitati in Parcul Tineretului la un spectacol. Copiii au primit dulciuri si baloane si s-au putut fotografia cu personaje din desenele animate.

„Ziua Copilului ne ofera prilejul sa ii sarbatorim asa cum trebuie pe micutii nostri. Este de datoria noastra, fie ca suntem parinti, bunici, educatori sau reprezentanti ai autoritatilor locale sa ne asiguram ca educatia pe care o oferim copiilor nostri are rolul de a-i forma pe acestia si de a-i ajuta sa devina adultii responsabili de maine. Pentru acest am, am pregatit o serie de surprize pentru cei mici – spectacole de teatru si de muzica, intreceri sportive, intalniri cu personajele preferate si, bineinteles, cateva dulciuri. A fost un weekend minunat, in care fiecare dintre noi a redescoperit magia copilariei„, a spus Petre Emanoil Neagu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here