aresUn militar din Buzău, care a lucrat la Brigada 282 Infanterie Mecanizată “Unirea Principatelor” din Focşani, a fost condamnat de Tribunalul Militar Bucureşti pentru corupţie sexuală. Este vorba despre sergentul major Ginel Temelie, din comuna Podgoria, care a activat în cadrul unei unităţi militare din Focşani. Mai mult decât atât, el a participat şi la o misiune în Afganistan.

Individul a fost condamnat de Tribunalul Militar la zece luni de închisoare cu suspendare, cu un termen de supraveghere de doi ani. Tot drept pedeasă, bărbatul își va lua adio de la haina militară pe care nu o va mai putea îmbrăca nicicând, dacă decizia va rămâne definitivă. Militarul a contestat deja decizia la Curtea de Apel, urmând ca primul termen să aibă loc pe 21 ianuarie 2016.

Ginel Temelie lucra la Focşani, dar faptele le-a comis în Buzău, unde avea domiciliu.

Potrivit anchetatorilor, acesta a recurs în 2013 la un gest obscen, dezbrăcându-se în faţa unei fetiţe de doar 8 ani.
Bărbatul a abordat trei eleve din clasele primare din Rîmnicu Sărat. A reuşit să le convingă pe fetiţe că le va include într-o echipă de volei pe care urmează s-o antreneze, recomandându-se ca profesor de sport. Astfel, acesta, potrivit mărturisirilor făcute părinţilor de către una dintre fetiţele abordate de militarul exhibiţionist, a intrat cu copila de mână în Şcoala „Vasile Cristoforeanu” din Rm. Sărat, în dimineaţa zilei de 22 mai 2013, chiar înainte de începerea orelor. A intrat într-o sală de clasă împreună cu fetiţa şi s-a dezbrăcat complet sub ochii copilei. Fetiţa a povestit părinţilor întâmplarea la care a fost martoră, iar aceştia au anunţat reprezentanţii şcolii în care a avut loc incidentul. Pe data de 5 iunie s-au autosesizat şi reprezentanţii Poliţiei Rîmnicu Sărat, imediat după ce au aflat despre caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here