Teodorovici
Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, a declarat duminică după ce a votat pentru președintele partidului la secția amenajată la PSD Buzău că ”într-o țară normală, un Guvern care a făcut atâtea lucruri bune nu are cum să plece”, dar și că social democrații trebuie să facă totul pentru ca partidul să rămână la putere.
” Sunt foarte multe lucruri bune pe care Guvernul actual le-a făcut, nu are cum să nu reziste. Codul Fiscal, care prin felul în care a fost adoptat e unic în Europa, prin adoptarea de măsuri de relaxare fiscală curajoase pe care are le state și le doresc. Reducerea tva la produsele alimentare, o măsură blamată dar care a adus foarte multe efecte pozitive. Evaziunea fiscală a scăzut, asta înseamnă că măsurile au fost bune. Urmează legea salarizării, a achizițiilor publice”, a spus ministrul Eugen Teodorovici.
În ce privește votul de duminică pentru președintele PSD, Eugen Teodorovici a declarat: ”În PSD începem un nou drum, e un nou plan de viitor, pentru că știm că urmează o perioadă dificilă, urmează o campanie foarte importantă, e nevoie de liniște, de unitate în partid, de dorință și ambiție să ne pregătim pentru ce urmează. Fiecare membru de partid trebuie să facă totul pentru ca PSD să rămână la guvernare. PSD nu stă într-un singur om, stă în forța fiecărui membru al său . E foarte important să aducem voturile cetățenilor, suntem obligați să facem tot ce ne stă în putință pentru a aduce voturi iar PSD să rămână în continuare la guvernare. ”, a spus Teodorovici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here